Poziv na radionicu „Provedba i realizacija projekata“

Aug 21, 2015 Administrator Novosti

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva (OCD-e ) na radionicu pod nazivom „Provedba i realizacija projekata“ koja će se održati 27.08.2015. godine u prostoru Informacijskog centra Europe Direct (ulica Kralja Zvonimira 7A, Šibenik) s početkom u 18,00 sati.

Navedena radionica će trajati 2 sata, a namijenjena je za OCD-e koji rade s djecom i mladima sa područja grada Šibenika. Tema radionice je provedba i realizacija EU projekata.

Voditelji radionice su Martin Mrša, predstavnik Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji je osposobljen za voditelja izrade i provedbe EU projekata na Veleučilištu Algebra Split te ima višegodišnje iskustvo u izradi i provedbi projekata, i Vinko Livaković, predstavnik Udruge mladih „Mladi u EU“ koji ima višegodišnje iskustvo u provedbi projekata kroz rad udruge.

Svrha radionice je ojačati rad udruga sa područja Šibenika i Drniša čija su ciljne skupine djeca i mladi. Radionica je nastavak dvodnevne radionice pod nazivom „Izrada i priprema projekata za ESF te provedba projekata“ održane 07. i 08.07.2015. godine u Informacijskom centru Europe Direct.

Navedena radionica je se organizira u sklopu projekta „Razvojem VOLONTERSTVA do razvoja OCD-a. Aktivnosti projekta se provode na području gradova Šibenika i Drniša, Šibensko-kninska županija. Cilj projekta je doprinijeti razvoju OCD-a na području Šibenika i Drniša. Ciljane skupine projekta su mladi, volonteri i predstavnici OCD-a koji rade s djecom i mladima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac u privitku te nam ga dostavite najkasnije do 26.08.2015. godine putem emaila info@mladi-eu.hr .

mid_5440efb6c3b33

Lost your password?