Obavještavamo sve zainteresirane da će Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim partnerima-Udrugom „Eko Krka“ dana 29.06.2015. u 11h organizirati radionicu u Drnišu, u sklopu projekta „Zajedno do poduzetništva“.

Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi sa područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te ih kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti.

Na radionicu su pozvane sve mlade osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane da završe osposobljavanje za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja.

Kroz radionicu ćemo zainteresirane upoznati sa primjerima zelenog poduzetništva, konceptom razrade poduzetničkog plana i programa te ih educirati o ljekovitom bilju, pokazati kako se njime rukuje, kao i proces obrade.

Prijave zaprimamo do 29.06.2015. na info@mladi-eu.hr a potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i adresu stanovanja. Broj sudionika je ograničen!

4c55c93b61ad68ff535629a2f86c996e_XL