Screenshot_1.pngUdruga osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej” iz Knina poziva vas na Početnu konferenciju u sklopu projekta ,,Za bolje i sigurnije sutra” koja će se održati dana 12. listopada 2018. godine s početkom u 14:00 sati u Kninu, na adresi Suronjina 14 u prostorijama Poludnevnog boravka Udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“.

Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ ovaj projekt provodi u partnerstvu s Udrugom slijepih Šibensko-kninske županije i Centrom za socijalnu skrb Knin. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali,  2014.-2020.

Svrha početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta putem kojeg će nositelj projekta u suradnji s partnerima povećati mogućnost zapošljavanja 40 marginaliziranih osoba kroz jačanje stručnih znanja i razvoj mekih  vještina s područja Šibensko-kninske županije. Također, pripadnicima marginaliziranih skupina omogućit će se pružanje usluge mentorstva u gradovima Kninu i Šibeniku što će dodatno ojačati njihovu poziciju na tržištu rada.