Udruženje za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba održat će Početnu konferenciju u sklopu projekta ,Pružam ti ruku” 03. rujna 2020. godine s početkom u 11:00 sati u Zagrebu u prostorijama Udruženja za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba.

Projekt Pružam ti ruku” Udruženje za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područna služba Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb,

Svrha Početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta putem kojeg će nositelj projekta u suradnji s partnerima ostvariti zapošljavanje žena pripadnica ciljane skupine na period od 12 mjeseci, koje će pružati usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama (krajnjim korisnicima) s područja grada Zagreba. Provođenjem osposobljavanja žene pripadnica ciljane skupine povećati će se njihova konkurentnost na tržištu rada što će olakšati proces pronalaska zaposlenja po završetku projekta.

Konferencija će se održati na adresi Ulica Ignjata Đorđića 20, 10 000 Zagreb.