Udruga gluhih i nagluhih Šibensko-kninske županije održat će Početnu konferenciju u sklopu projekta „Dajmo im nadu“- Zaželi- program zapošljavanja žena- faza III, 6. ožujka 2023. s početkom u 11:00 sati u Šibeniku, na adresi: Prilaz tvornici 41.

Projekt „Dajmo im nadu“ Udruga gluhih i nagluhih Šibensko-kninske županije provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje- Područni ured Šibenik i Hrvatskim zavodom za socijalnu skrb- Područni ures Šibenik.

Kroz navedeni projekt omogućit će se pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina, koje će pružati usluge pomoći u kući starijim osobama (krajnjim korisnicima projekta) na području grada Šibenika. Na ovaj način ublažit će se posljedice nezaposlenosti i rizika od siromaštva žena pripadnica ciljane skupine te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika. Na projektu će biti zaposleno 10 žena pripadnica ciljane skupine, a usluga će biti pružena za 60 krajnjih korisnika.

Svrha Početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnosti projekta dajući uvid u korist koju će od njega imati cjelokupna lokalna zajednica.

Bila bi nam čast da se odazovete našem pozivu te na taj način upriličite ovo događanje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge gluhih i nagluhih Šibensko-kninske županije.