Razvojni centar poduzetništva održat će Završnu konferenciju u sklopu projekta “Budimo sretni skupa” 14. prosinca 2021. godine s početkom u 12:00 sati u Šibeniku, u prostorijama Udruge slijepih Županije Šibensko-kninske.

Projekt „Budimo sretni skupa” UP.02.1.1.12.0022,  Razvojni centar poduzetništva provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Šibenik.

Svrha Završne konferencije je široj javnosti predstaviti rezultate i ostvarene aktivnosti projekta putem kojeg je nositelj projekta u suradnji s partnerima ostvario zapošljavanje žena pripadnica ciljane skupine na period od 12 mjeseci, koje su pružale usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama (krajnjim korisnicima) s područja grada Zagreba. Provođenjem osposobljavanja žena pripadnica ciliane skupine povećala su se njihova konkurentnost na tržištu rada što je olakšalo proces pronalaska zaposlenja po završetku projekta.

Konferencija će se održati na adresi Zadarska 4, 22 000 Šibenik – prizemlje, desni ulaz.