Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ u suradnji s partnerom „Razvojnom agencijom Šibensko – kninske županije“ provodi projekt pod nazivom „Znanjem za budućnost“. Kroz osposobljavanje i osnaživanje mekih vještina marginaliziranih osoba (dugotrajno nezaposlenih osoba) koje projekt nudi, želi se utjecati na njihovo lakše zaposlenje i veću konkurentnost na tržištu rada. Ukupno trajanje projekta iznosi 24 mjeseca, a on uključuje dugotrajno nezaposlene osobe u aktivnosti osposobljavanja (za voditelje/ice pripreme i provedbe projekata Europske Unije i specijaliste Internet marketinga) koje odgovaraju lokalnom tržištu rada, čime će se povećati konkurentnost dugotrajno nezaposlenih osoba na tržištu rada te će im se u procesu pružiti podrška i mentorstvo te jačanje ostalih vještina i slike o sebi kako bi što uspješnije pronašli zaposlenje.

Također, tijekom projekta provode se radionice za dugotrajno nezaposlene osobe i primatelje zajamčene minimalne naknade. Polaznici će moći sudjelovati na 2 radionice i to radionici pod nazivom ”Vještina komuniciranja” na kojoj će sudionici imati priliku unaprijediti komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine, te radionici ”Kreativiraj se” na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja. Svrha tih radionica je razviti vještine traženja posla, komunikacije na radnom mjestu i s poslodavcima te kreativne potencijale za uspješnije snalaženje u svakodnevnom životu i na radnom mjestu.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da se uključe i jave na ova vrijedna osposobljavanja s kojim ćete zasigurno postati konkurentniji na tržištu rada. Nakon završenih osposobljavanja korisnici će moći kvalitetnije i uspješnije komunicirati na razgovoru za posao, ali i koristiti različite komunikacijske strategije kojima će pospješiti i svoju svakodnevnu komunikaciju u obiteljima, s prijateljima ili pak na nekom budućem radnom mjestu.

Prijave primamo  u pisanom obliku na e – mail : info@mladi-eu.hr ili na broj telefona +385989555029, Maja Šintić – stručna suradnica na projektu.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Znanjem za buducnost memo

Znanjem za buducnost memo 2