Obavještavamo sve zainteresirane da će Udruga mladih „Mladi u EU“ zajedno sa svojim partnerima-Udrugom „Eko Krka“  dana 19.03.2015 u 12h organizirati izlet/radionicu u Knin, a sve u sklopu projekta „Zajedno do poduzetništva“.

Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi sa područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati mlade na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom sa ciljem smanjenja stope nezaposlenosti mladih.

Na izlet/radionicu su pozvane sve mlade osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane da završe osposobljavanje za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja.

Kroz izlet/radionicu upoznat ćemo mlade sa primjerima zelenog poduzetništva, konceptom razrade poduzetničkog plana i programa te u neposrednoj blizini krške ljepotice-rijeke Krke upoznati mlade s ljekovitim biljem, pokazati kako se njime rukuje, kao i proces obrade.

Nadamo se što većem odazivu vas-mladih ljudi, jer vam je u Kninu, uz vrhunsku edukaciju od strane eminentnih stručnjaka, zagarantiran i dobar provod, druženje te upoznavanje mnogih novih i zanimljivih lica.

Još jednom napominjemo da je početak radionice predviđen za 12h, a autobus za Knin sa Autobusnog kolodvora Šibenik kreće u 10:30h. Povratak iz Knina je u 18:30h.

Naravno, troškovi prijevoza, kao i osvježenje i okrjepa su u potpunosti pokriveni i osigurani.

Prijave zaprimamo do 18.03.2015. na info@mladi-eu.hr a potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i adresu stanovanja. Broj sudionika je ograničen na deset, dakle požurite!

Vidimo se!

4c55c93b61ad68ff535629a2f86c996e_XL