Ekološka udruga „Krka“ Knin, kao jedan od partnera na projektu  „Društvo građana – povećanje vidljivosti i utjecaja udruga civilnog društva i građana u procesu donošenja odluka“ započela je s provođenjem projektnih aktivnosti. Projekt provodi Udruga ZvoniMir u suradnji s partnerima Ekološkom udrugom „Krka“ Knin, Udrugom mladih „Mladi u EU“ i Gradom Kninom. Projekt je započeo 13.11.2013., i traje do 12.11.2014.

Kako bi zajedničkim snagama doprinijeli poboljšanju statusa osoba s posebnim potrebama

odlučili  za organizaciju   građanske rasprave na temu:

Poboljšanje statusa osoba s invaliditetom u gradu Kninu

Na građanskoj raspravi predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Sv. Bartolomej iz Knina će prezentirati svoje probleme, te će građani imati prigodu dati svoj doprinos za poboljšanje statusa osoba s invaliditetom davanjem prijedloga za rješavanje problema.

Sudionicima će biti omogućeno korištenje invalidskih kolica kako bi se uvjerili na koliko zapravo prepreka osobe koje se kreću invalidskim kolicima nailaze.

Stoga Vas ovim putem  pozivamo na sudjelovanje na navedenu građansku  rasprave koje će se održati 06.11.2014.g. u gradskoj Vijećnici Grada Knin, Franje Tuđmana 2 s početkom rasprave u 10 h.

logo2