Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ provodi projekt „Znanjem za budućnost“ uz partnera Razvojnu agenciju Šibensko – Kninske županije. Cilj projekta je osnaživanje mekih vještina marginaliziranih osoba (koji spadaju u kategoriju dugotrajno nezaposlenih) te samim time utjecati na njihovo lakše zapošljavanje na tržištu rada. Projekt je krenuo s provedbom u devetom mjesecu 2018., dok je ukupno trajanje projekta 24 mjeseca. Ostalo je mjesta za još devetero polaznika za osposobljavanja „Voditelja/ice pripreme i provedbe projekata Europske Unije“ te za specijaliste „Digitalnog marketinga“ te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave na mail udruge na kraju teksta. Osim ovih osposobljavanja u sklopu projekta se provode i radionice mekih vještina kojima je cilj unapređenje i povećavanje komunikacijskih vještina sudionika.

Ovim projektom provodimo osposobljavanja koja odgovaraju lokalnom tržištu rada s ciljem smanjenja nezaposlenosti te pružanja podrške, mentorstva te jačanja ostalih vještina sa svrhom što skorijeg zaposlenja.

Prijave primamo na: mail info@mladi-eu.hr

Ili na brojeve: 022/212-834  Udruga “Mladi u Europskoj Uniji”

+385989555029, Maja Šintić, stručna suradnica na projektu

Mladi u EU