Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ s partnerima „Razvojnom agencijom Šibensko – Kninske županije“ provodi projekt „Znanjem za budućnost“ čiji je cilj osposobiti dugotrajno nezaposlene osobe (mlade osobe do 30 koji su nezaposleni više od 6 mjeseci, i starije od 30 koji su nezaposleni više od 12 mjeseci) da konkuriraju na tržištu rada. Ciljna skupina projekta je 20 nezaposlenih osoba s područja Šibensko – Kninske županije. U sklopu projekta se osim osposobljavanja provode još i radionice mekih vještina čija je svrha razviti vještine traženja posla, komunikacije na radnom mjestu i s poslodavcima, te strategija koje bi im trebale pomoći u budućem zaposlenju.

Aktivnosti osposobljavanja u sklopu ovog projekta su „Voditelj/ica pripreme i provedbe projekata Europske Unije“, te specijalist/ica „Digitalnog marketinga“, čime se povećava konkurentnost dugotrajno nezaposlenih osoba na tržištu rada te će im se također pružiti podrška i mentorstvo uz jačanje ostalih socijalnih vještina i slike o sebi kako bi što uspješnije pronašli zaposlenje. Nakon završenih osposobljavanja, korisnici ovih usluga će zasigurno imati poboljšane uspjehe u pronalasku budućeg zaposlenja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe i jave na ova vrijedna osposobljavanja na e – mail : info@mladi-eu.hr ili na broj telefona +385989555029, Maja Šintić – stručna suradnica na projektu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“

Znanjem za buducnost memoZnanjem za buducnost memo 2