Pučko otvoreno učilište Knin se priključilo obrazovnim ustanovama na kojima možete iskoristiti Vaučere za obrazovanje HZZ-a. U ovom trenutku uvedena su dva obrazovna programa: Internetski marketing i brendiranje i Gospodarenje otpadom. Mjera je usklađena sa ciljevima EU za poticanje zelene i digitalne ekonomije i tranzicije. Mjera bi trebala imati pozitivan uticaj na tržište rada i gospodarske aktivnosti RH.

POU Knin najavljuje i još interesantnih programa pa svakako pratite njihove i naše mrežne stranice za više informacija.

Vaučere će moći koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima će se dodjelom vaučera osigurati stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Detaljnije o mjeri HZZ-a i koracima koje treba poduzeti možete pročitati OVDJE.

Korištene informacije sa mrežnih stranica POU Knin gdje možete pronaći i detaljnije informacije.

Ako budete imali bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebali savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge “Krka” Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi “Info@taxi” možemo i mi do Vas.

Cilj aktivnosti je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.