Dana 28.05.2020. godine u Zagrebu održano je svečano potpisivanja projekta Društveno kulturnog centra Biskupija. Udruga za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin. Projekt “ Društveno kulturni centra Biskupija” financiran je od strane Europskog socijalnog fonda, ukupna vrijednost projekta iznosi 1.899.760,81 kn. Cilj projekta je revitalizacija prostora nekadašnjeg Doma kulture u Općini Biskupija, te razvoj i provedba programa društvenih centara u zajednici, odnosno programa OCD-a koji doprinose razvoju zajednice u prostorima u javnom vlasništvu, temeljenih na potrebama građana. Za vrijeme trajanja projekta cilj nam je organizirati 39. radionica na mjesečnoj razini, a u provedbi će i OCD-ovi s područja Knina i Biskupije.

Vrata “ Društveno kulturnog centra Biskupija” otvorena su širom za sve zainteresirane građane kako Općine Biskupija tako i okolnih gradova i općina. Raspored događanja i novosti možete pratiti na našoj Facebook stranici “ Društveno kulturni centar Biskupija”.

Na žalost zbog situacije s pandemijom Covida 19 koncerte i kazališne predstave morati ćemo malo odgoditi, ali smo zato za Vas osmislili pregršt kreativnih i edukativnih radionica“

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin.