Udruga za obrazovanje i znanost Scientia Populo provodi projekt „Podrškom do zajedništva“. Jedna od žena zaposlenim na ovom projektu je i Ana. Ana nam je ispričala kako je iznimno sretna s ovim projektom jer uz to što pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna,  projekt „Zaželi“ osigurao joj je dvije i pol godine stalnih primanja. Osim posla jako je zadovoljna jer joj je pružena prilika da završi osposobljavanje koje će joj uvelike pomoći u pronalaženju novog posla nakon završetka projekta, i kojim je postala konkurentnija na tržištu rada na kome će se naći nakon provedbe projekta. Ana kaže da će joj znanje i iskustvo koje je stekla radeći na projektu itekako pomoći jer posao je zanimljiv i pruža dobar osjećaj pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Projekt „Podrškom do zajedništva“ privukao me jer volim rad s ljudima i smatram da mogu raditi taj posao te se dobro snaći u njemu. Volim pomagati drugima, vedra sam i komunikativna. Posao mi je prijeko potreban i sretna sam što ću doprinijeti budžetu svog domaćinstva.

Ana i baka Vinka

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 te je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ KninSccientia-populo-KninhzzCentar-za-socijalnu-skrb-KninMinistarstvo radaLenta