Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ provodi projekt „Pomozi mi danas za bolje sutra“ u partnerstvu s udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina.  Jedna od osoba zaposlenih na ovom projektu je i Gordana Grbavac. Gordana nam je ispričala kako je iznimno sretna s ovim projektom jer uz to što pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna,  projekt „Pomozi mi danas za bolje sutra“ osigurao joj je dvije i pol godine stalnih primanja. Gordana kaže da će joj znanje i iskustvo koje je stekla radeći na projektu itekako pomoći jer posao je zanimljiv i pruža dobar osjećaj pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Projekt „Pomozi mi danas za bolje sutra“ privukao me jer volim rad s ljudima i smatram da mogu raditi taj posao te se dobro snaći u njemu. Volim pomagati drugima, vedra sam i komunikativna. Posao mi je prijeko potreban i sretna sam što ću doprinijeti budžetu svog domaćinstva.

Podsjetimo, ovim projektom se pruža usluga osobne asistencije za 8 korisnika što će doprinijeti stvaranju izvaninstitucionalnog okvira za brigu o osobama s najtežim oblicima invaliditeta unutar njihovog svakodnevnog okruženja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“.

Pomozi mi danas za bolje sutra - MemorandumPomozi mi danas za bolje sutra - Memorandum 2