Udruga mladih „ Mladi u EU“ organizirati će tijekom travnja brojne radionice i ovim putem poziva sve zainteresirane da se prijave.

Doodles people and objects about fun creative business. Color illustration.

Prva u nizu je dvodnevna radionica pod nazivom „Pokreni poslovnu ideju“.Svrha radionice je motivacija mladih pri realizaciji ideja, te poticanje na samozaposlenje.

Radionica će se održati 01.04.2016. od 17 – 21h te 02.04.2016. od 10 – 14h u prostoru Europe Direct centra na adresi Kralja Zvonimira 7A (u blizini kazališta) . Za sudjelovanje na radionici „Pokreni poslovnu ideju“ dovoljno je poslati svoj kontakt i osobne podatke na e-mail adresuinfo@mladi-eu.hr  do 30. ožujka 2016. godine.

Nakon toga kreću kreativne radionice koje će se održati 9., 16., i 23. travnja  u terminu od 11:00 do 13:00 u prostoru Caritasa biskupije Šibenik na adresi Težačka 106.

Voditeljica kreativnih radionica je Danijela Ćaleta koja vodi kreativne radionice u Udruzi “Ardura”  (crtanje, slikanje, pletenje, salvetna tehnika, fimo-masa..i svašta drugo).

Osim druženja, usvajanja novih znanja i kvalitetno utrošenog vremena, smisao radionice je i međusobno podupiranje u kreativnosti i razmjena iskustva.

Za sudjelovanje na kreativnim radionicama, potrebno je ispuniti Prijavni obrazac  i poslati ga na e-mail adresu info@mladi-eu.hr do 07. travnja 2016. godine. Radionice su besplatne a maksimalan broj polaznika je 8.

Bez obzira na to imaš li već izvjesnog iskustva u kreativnom izražavanju ili želiš pokrenuti neku poslovnu ideju, radionice su prvi korak koji ti može pomoći u tome, stoga s radošću iščekujemo tvoje prijave !

Navedene radionice provode se u sklopu projekta „Iskoristi svoju kreativnost“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Udrugom „Ardura“ iz Šibenika, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih.