Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ provodi projekt „Pomozi mi danas za bolje sutra u partnerstvu s udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina.

Mjesec kolovoz je u većini aktivnosti proveden kao i mjesec srpanj, a sve aktivnosti su planirane, organizirane i odrađene kroz jutarnje ili kasnije večernje aktivnosti, a upravo zbog vrućina u ovim mjesecima. Na sastancima s osobnim asistentima koje smo redovito provodili, iako iziskuju pomno planiranje zbog prostora i vremena sastanka tj. organizacije svih asistenata i dolazak u isto vrijeme, svi asistenti su zadovoljni sa aktivnostima koje provode sa korisnicima. Bez obzira na vrućinu, a ako je korisnik u mogućnosti izlaziti provode izvan kuće.

Obilaskom korisnika osobne asistencije te razgovorom sa istima, zadovoljni smo sa provedbom i odnosima korisnika i osobnih asistenata. Kako je još uvijek lijepo vrijeme svi korisnici uglavnom koriste u izlascima, šetnjama i druženju kroz aktivnosti izvan kuće. Sastanak sa osobnim asistentima je proveden kao dio redovitih aktivnosti te su sve promjene i aktivnosti dogovorene.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge  mladih „Mladi u Europskoj uniji“

Pomozi-mi-danas-za-bolje-sutra-MemorandumPomozi-mi-danas-za-bolje-sutra-Memorandum-2 - NOVO MINISTARSTVO