U sklopu projekta Klub mladih “ENTER” Šibenska udruga mladih organizira radionice za mlade.

Vegaonica – radionica vege prehrane

Polaznici/ce radionica vege prehrane proći će kroz osnove pripremanja vege jela i slastica kao što su Seitan, Tofu sir, Pasta Seitanese, Burek od Seitana i još mnogo toga. te dobiti savjete za “novopečene” vegeterijance/vegane. Osim upoznavanja sa vegetarijanskom prehranom polaznici/ce moći će se i uživati u spravljenim delicijama te se ugodno zabaviti.

Radionica/debatni klub “MOZGOZEMSKA”

Radionica/debatni klub “MOZGOZEMSKA” obuhvaća dobru raspravu i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. Kroz igru zamjene uloga mladi će biti u prilici da argumentirano raspravljaju kao članovi afirmacijske i negacijske grupe.

Kreativna decoupage radionica

To je radionica u kojoj polaznici/ce kroz proces samostalnog učenja, izvođenja praktičnih radova stvaraju nove i unaprjeđuju već stečene vještine umjetničkog i kreativnog izražavanja. Na kreativnoj radionici polaznici/e će se iskušati u decoupage tehnici na tekstilu (torbe, tajice,majice). Voditeljica radionice je Mia Bator.

Dramska radionica

Dramska radionica se izvodi kroz metode počavanja razgovorom, samostalno učenje, praktični rad, umjetničko izražavanje, rasprava te uvježbavajući vježbe osjećajnosti, izražavanja emocija, usredočavanja pažnje i sl.  Kroz ovu radionicu mladi će se osposobiti za pripremanje i izvođenje dramskog predloška te ujedno ojačati njihove vještine javnog nastupa i prezentacije. Voditeljica radionice je Marta Lemac.

Broj je prijavljenih po radionicama je ograničen  na 5 sudionika/ca. Radionice će se održavati 1x tjedno.

Prijaviti se možete na mail: sibenska.udruga.mladih@gmail.com   najkasnije do 7.prosinca2014.

Puno sreće u prijavi!

Projekt Klub mladih “ENTER” provodi Udruga mladih „Mladi u EU“ u  suradnji s Šibenskom udruga mladih. Provodi se na području grada Šibenika u prostoru Udruge mladih ”Mladi u EU” na lokaciji Kralja Zvonimira 42,te u prostoru Šibenske Udruge mladih na lokaciji Stjepana Radića 24. Cilj projekta je na kvalitetan, edukativan, zabavan, informativan i preventivan način organizirati mladima sa područja grada Šibenika i Šibensko – kninske županije provođenje njihovog slobodnog vremena te ih potaknuti na aktivno volonterstvo i sudjelovanje u lokalnom društvu.

Projekt je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.