Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi projekt „Ekološko-informativni centar“. Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava dok je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, posredničko tijelo razine 2.

U srijedu 09.09.2020 u prostoru Ekološko-informativnog centra Krka na adresi Drniška cesta 2b održano je predavanje “Kvalitetna prezentacija”. U ugodnoj atmosferi prisutnim nezaposlenim osobama približili smo vještine dobre i kvalitetne prezentacije na razgovoru za posao kod budućeg poslodavca. Kako se pripremiti, što reći, o čemu se informirati, što istaknuti, što ne reći, kako se ophoditi prema ispitivaču, kako se nositi sa stresom neka su od pitanja na koji smo zajedno potražili odgovor.

Cilj predavanja je jačanja kompetencija nezaposlenih osoba i povećanje njihove zapošljivosti. Predavanje se organizira u sklopu projekta “Ekološko-informativni centar” koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost ekološke udruge „Krka“ Knin.

Ekoloski informativni centar memorandum - NOVO MINISTARSTVOEkolosko informativni centar memorandum 2