Povodom kampanje Time to move  15.listopada 2014. godine Udruga mladih „Mladi u EU“ organizirala je informiranje mladih o mogućnostima u Europskoj uniji.

Udruga mladih „Mladi u EU“ 15.listopada 2014. godine postavila je info pult ispred gradskog kazališta u Šibeniku putem kojeg su volonteri udruge mladima dijelili informativne i promotivne materijale te ih informirali o Erasmus+ programu i Eurodesku. Kroz informiranje ukazano je na važnost Eurodesk portal kao glavnog izvor informacija o europskoj politici i prilikama za mlade, te prilikama koje  Erasmus+ programu nudi mladima diljem Europe.

Time to move kampanju je osmislio i pokrenuo Eurodesk, s ciljem da se u jednom tjednu, od 13. do 19. listopada 2014. u cijeloj Europi istovremeno promiče mobilnost i informira mlade o mogućnostima za mobilnost u Europi. Cilj kampanje je promovirati multiplikatore, odnosno njihovu ulogu u pružanju informacija o mogućnostima za mobilnost. Kao  Eurodesk multiplikator Udruga mladih „Mladi u EU“ radi  godinu dana. Udruga također preko info točke na Veleučilištu te u samom prostoru udruge informira mlade o raznim događanjima povodom kampanje Time to move  koje provode ostale udruge lijepe naše kao i ostale europske zemlje koje sudjeluju u multiplikatori Eurodeska kao i o svim događanjima i novostima koje Eurodesk objavljuje za mlade.

Ova akcija bila je dobro posječena od strane mladih, koji su iskazali veliki interes i zanimanje za  Erasmus+ program i Eurodesk. Također pozvali  smo sve koji su htjeli doznati još informacija da posjete udrugu  ili da otvore web stranicu udruge www.mladi-eu.hr i Facebook profila  gdje mogu pronaći sve informacije o ovoj akciji te više o samom Erasmus+ programu i Eurodesku.