Dana 24. lipnja 2021. ispred našeg Ekološko-informativnog centra, Drniška 2b održana je „Živa knjižnica“. „Živa knjižnica“ je dio info kampanje „Nema frke dok je Krke“, a koja se odvija u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“

Cilj događanja je bio upoznavanje zainteresiranih nezaposlenih osoba sa mjerom Samozapošljavanja HZZ-a. 

Gost predavač bila je Irina Sinobad koja je sama uspješno prošla proces samozapošljavanja. Zainteresirane sugrađane je iz „prve ruke“ upoznala sa cijelim procesom. Skrenula je pažnju na postupak, uvjete i moguće probleme i prepreke s kojima se zainteresirani korisnici mogu susresti tijekom procesa. Skrenuli smo pažnju zainteresiranim korisnicima na izmjene koje su nastupile u 2021. godini.

Zahvaljujemo se Irini na odvojenom vremenu i korisnim informacijama koje je podijelila.

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge “Krka” Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi “Info@taxi” možemo i mi do Vas.

Sve aktivnosti provode se u skladu sa epidemiološkim preporukama vezanim uz epidemiju virusa SARS-CoV-2.

Cilj info kampanje je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.