U sklopu projekta „Osposobljavanjem za bolje sutra“ koju udruga za obrazovanje i znanost „Scientia populo“, provodi s partnerima Gradom Knin te Ligom protiv raka Grada Drniša, 10.12.2019 i 11.12.2019 održana je radionica mekih vještina pod nazivom „Unaprijedi se“. Na radionici je bilo govora o odgovornosti, timskom radu, proaktivnosti te samostalnosti. Upoznati su s važnosti suosjećanja, opraštanja te kako se nositi u strasnim situacijama. Također su obrađene teme koje se vežu uz poslovno okruženje poput komunikacijskih, menadžerskih i specifičnih vještina. Na kraju je naglašena važnost samopouzdanja te dobre organizacije na radnom mjestu, te fleksibilnost kao preduvjet za ostvarivanje svojih ciljeva.

Podsjetimo, ciljna skupina ovog projekta su marginalizirane skupine (dugotrajno nezaposlene osobe i korisnici zajamčene minimalne naknade), koji će po završetku ovog edukacijskog programa zasigurno imati puno lakši put do pronalaska zaposlenja. Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira Europska unija: 1.163.220,00kn (sredstva EU: 988.737,00kn)

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“.

Scientia populo Osposobljavanjem za bolje sutra