U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ 12.06.2020. i 15.06.2020. održana je radionica mekih vještina „Budi Kreativan” za pripadnike marginaliziranih skupina na području grada Knina i dodjela uvjerenja korisnicima o završenom programu osposobljavanja za Povrćara/icu (12.6.2020).

Radionicom su bila obuhvaćena sljedeća tematska područja:

Moć navike

Znanje i interes

Spremnost na pogrešku

Utjecaj okoline

Unutarnja svjesnost

Inovativnost

Tehnike kreativnosti

Sve radionice mekih vještina koje su se provodile ili se provode kroz projekt „Učimo danas za bolje sutra“ namijenjene su pripadnicima marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlene osobe – mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci, osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu).

Ucimo - diplome

Dodjelom uvjerenja korisnicima koji su završili program osposobljavanja za povrćara/icu (6 osoba) završen je i posljednji od 5 programa osposobljavanja koji su bili predviđeni projektom, a ukupno ih je završilo 33 korisnika pripadnika marginaliziranih skupina..

Projekt provodi ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Kninom. Vrijednost projekta je 818.166,00 kuna te je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost ekološke udruge „Krka“ Knin.

KrkaGrad KninLenta