U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ 29.7.2020. i 30.7.2020. održana je radionica mekih vještina „Izrazi se” za pripadnike marginaliziranih skupina na području grada Knina.

Radionicom su bila obuhvaćena sljedeća tematska područja:

• Kako izraditi odličan životopis

• Izrada motivacijskog pisma

• Što će me pitati na razgovoru za posao

• Kako primiti konstruktivnu kritiku

• Govor tijela

• Pisana komunikacija u uredskom poslovanju

• Mail na koji će biti uzvraćen odgovor

• Odnos prema kolegama i šefu

Sve radionice mekih vještina koje su se provodile ili se provode kroz projekt „Učimo danas za bolje sutra“ namijenjene su pripadnicima marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlene osobe – mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci, osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu).

Projekt provodi ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Kninom. Vrijednost projekta je 818.166,00 kuna te je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost ekološke udruge „Krka“ Knin.KrkaGrad KninLenta