Desetak mladih željnih zabave okupilo se društvenoj večeri, koja se održala 23. veljače 2016., u 17 sati, u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ na Banju.

Večer je započela predstavljanjem kampanje Hrvatskog saveza za rijetke bolesti “Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke”.  Cilj kampanje je obaranje svjetskog rekorda u broju prikupljenih fotografija zagrljaja te kreiranje najvećeg online albuma fotografija na svijetu. Kako bi pridonijeli i pomogli u obaranju rekorda „Mladi u EU“ zajedno sa prisutnima bacili su se na slikavanje i grljenje do iznemoglosti.

Nakon zagrljaja uslijedila je podjela na timove i igranje najpoznatije društvene igre pod nazivom Pictionary. Riječ je o igra pogađanja riječi uz pomoć slika koje jedan od članova tima crta kao tragove (natuknice) za svog partnera suigrača. Originalnost pri crtanju izvučenih pojmova donijela je najviše zabave i smijeha. Večer društvenih igara započela je u opuštenoj atmosferi koja se nastavila cijele večeri.

Društvena večer organizirana je u sklopu provedbe programa Klub mladih „ENTER”, kojeg Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u  partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom.