slider-vijest

U sklopu projekta „Društvo građana – povećanje vidljivosti i utjecaja udruga civilnog društva i građana u procesu donošenja odluka“ kojeg provodi Udruga ZvoniMir u suradnji s partnerima Ekološkom udrugom „Krka“ Knin, Udrugom mladih „Mladi u EU“ i Gradom Kninom organizirali su obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga organizacijom Sajma udruga u Drnišu koji se održao 6. lipnja u prostorijama Poludnevnog boravka Udruge ZvoniMir.

Na Sajmu su sudjelovale udruge sa područja Šibensko-kninske županije koje su za vrijeme trajanja Sajma od 10,00 – 13,00 sati na info pultove izložile svoje promotivne materijale, letke, brošure, bedževe, rukotvorine. Tako su svoj rad i aktivnosti predstavile javnosti udruge: Udruga „ZvoniMir“, Ekološka udruga „Krka“ , Udruga mladih „Mladi u EU“ ,Udruga „Dentalnih tehničara RH“, Udruga „Naše ognjište“, Udruga osoba s invaliditetom „Sv. Bartolomej“ , Udruga „Čaroban svijet“, Udruga „Hoću kući“ , Liga protiv raka Drniš, Hrvatski crveni križ Knin te Planinarsko društvo Promina,

Udruge su posjetiteljima Sajma predstavile svoj dosadašnji rad i svoje buduće aktivnosti što je ujedno bio i cilj Sajma. Također svrha cjelokupnog događanja je jačanje civilnog sektora na području Šibensko-kninske županije tj. približavanje rada i djelovanje udruga građanima.

Navedeni Sajam je bio popraćen i od strane medija:

Foto galerija

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1520974994790296.1073741828.1469366889951107&type=3″]