Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina provodi projekt „Za bolje i sigurnije sutra“ u partnerstvu s Udrugom slijepih Šibensko-Kninske županije i Centrom za socijalnu skrb Knin.

Očekivani rezultati projekta:

  • Provedeno osposobljavanje pripadnika ciljane skupine kroz stručne programe koji su u skladu s potrebama tržišta rada, čime će se omogućiti lakše zaposlenje za 30 dugotrajno nezaposlenih osoba.
  • Provedeno 12 radionica koje imaju za cilj jačanje mekih vještina marginaliziranih osoba, čime će se postići veća konkurentnost na tržištu rada i olakšati proces pronalaska zaposlenja
  • Educirano 5 stručnjaka koji rade s pripadnicima marginaliziranih skupina čime će se povećati kvaliteta pružanje usluga usmjerenih dugotrajno nezaposlenim osobama.

Glavni cilj ovog projekta je utjecati na lakše zaposlenje marginaliziranih skupina i povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada. Projekt ‘Za bolje i sigurnije sutra’ financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a cilj projekta je povećati stručna znanja i osnažiti meke vještine dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, odnosno kako bi lakše pronašli posao.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin

Sv.-Bartolomej-Za-bolje-i-sigurnije-sutra