Obilježavanje svjetskog dana zdravlja s Forcom

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

Povodom obilježavanja svjetskog dana zdravlja Forca se aktivno sa svojim korisnicima uključila u Šetalicu, koja se održala 06. travnja 2019 godine na šetnici sv. Ante gdje su se ponajviše djeca oduševila mjestima koja su njima do sada bila neotkrivena.

Podsjetimo kako će se korisnici sudjelovanjem u aktivnostima projekta upoznati s osnovama brojnih sportova i igara, što će pozitivno utjecati na njihov psihofizički razvoj, stjecat će nova prijateljstva, ali ujedno i otkrivati svoje talente.

Partner u projektu je Osnovna škola Meterize.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca, od 05. listopada 2018. – 04. listopada 2020. godine.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.

forca clanci

O autoru