Zanima te dizajn? Želiš proputovati Europu? Zašto ne spojiš jedno s drugim?

Eurodesk portal poziva te da sudjeluješ u natječaju za najbolju razglednicu svoga mjesta.

U natječaju mogu sudjelovati svi mladi u dobi od 13 do 30 godina. Fotografiraj neku zanimljivu lokaciju u svom gradu, dodaj neki prigodni tekst i kreiraj cool razglednicu. Prilikom izrade razglednice možeš koristiti sve kreativne tehnike koje ti padnu na pamet – crtanje, slikanje, kolaž, grafički dizajn,..

Kreiranu razglednicu svoga mjesta postavi na web-stranicu Time to Move kampanje ili naFacebook stranicu Eurodeska najkasnije do 4. listopada 2015.

Za najbolju razglednicu posjetioci će moći glasovati putem stranice natječaja. Na kraju natječaja, Eurodesk će izabrati dva najbolja rada između dvadeset razglednica koje su dobile najviše glasova. Dva odabrana pobjednika osvojit će InterRail kartu za vlak koja vrijedi za 22 dana neprekinutog putovanja po Europi.

Natječaj organizira Eurodesk mreža u sklopu Time to Move kampanje, koja se održava od 21. rujna do 4. listopada. Cilj kampanje je informirati mlade o korisnim izvorima informacija za mlade te o mogućnostima za međunarodnu mobilnost. Sponzor natječaja je InterRail.

cover_english