Napredovanje projekta „Pomozi mi danas za bolje sutra“

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ provodi projekt „Pomozi mi danas za bolje sutra u partnerstvu s udrugom osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina.

Sve aktivnosti se provode redovito, sukladno unaprijed dogovorenim aktivnostima korisnika osobne asistencije ili skrbnika i osobnih asistenata. Sve aktivnosti povećale su samopouzdanje i samostalniji život korisnika, a na taj način smanjena je potreba za članovima obitelji. Svim aktivnostima svakodnevno se ostvaruje jedan od ciljeva projekta i time se kvalitetno zadovoljavaju potrebe osoba kojima se i pruža usluga osobne asistencije.

Projekt se provodi sukladno planiranim aktivnostima što kroz terenske posjete korisnicima osobne asistencije u njihovim domovima i kroz  sastanke sa osobnim asistentima unutar udruge. Zapažanja donesena na osnovu terenskih posjeta korisnika su pozitivna te su ista pozitivna  zapažanja donesena na osnovu sastanaka i konstruktivnih razgovora koji se vode sa osobnim asistentima.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“.

Pomozi mi danas za bolje sutra - MemorandumPomozi mi danas za bolje sutra - Memorandum 2

Lost your password?