Najava radionice „Kreativiraj se“ u sklopu projekta „Znanjem za budućnost“

Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ provodi u suradnji s partnerom „Razvojnom agencijom Šibensko – Kninske županije“ projekt „Znanjem za budućnost“. U sklopu tog projekta biti će održane radionice „Kreativiraj se“ u petak i subotu 29. i 30.11.2019 s početkom u 10:00 sati, u „Narančastoj zgradi“ u prostorijama udruge mladih „Mladi u Europskoj uniji“, Prilaz tvornici 41, Šibenik.

Radionica je koncipirana na način da potakne sudionike na kreativan pristup poslovnim zadacima te da im na praktičnim primjerima da uvid u važnost kreativnog razmišljanja. Radionica će se bazirati na teoretskoj obuci vještina sudionika o menadžerskim te komunikacijskim vještinama. Također će se upoznati s pojmom mekih vještina te kako im iste mogu pomoći u svakodnevnom životu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu na navedene radionice kako bi stekli neke nove vještine, te da bi dodatno produbili svoja znanja.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda

Znanjem za buducnost memo

Znanjem za buducnost memo 2