Poziv za prijavu na natječaj „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

09.11.2017

Savjet mladih grada Šibenika organizira drugu godinu za redom dodjelu „Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja“. Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 8. do 27. studenoga 2017. godine. Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr. Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

„O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 7. prosinca 2017. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati. Pozivamo sve volontere  da se prijave i daju svoj doprinos promicanju  Nagrade za volontiranje u Šibeniku.“, kazao je predsjednik Savjeta mladih Grada Šibenika Matej Matić.

Poziv

Obrazac za nominaciju organizatora volontiranja.docx (24.89 kB)
Obrazac za nominaciju za volontere.docx (24.48 kB)
Poziv za prijavu na natječaj za volonteraku godine.docx (24.48 kB)

http://sibenik.hr/vijesti/poziv-za-prijavu-na-natjecaj-nagrada-za-volontere-i-organizatore-volontiranja