Voditeljica projekta redovito obilazi krajnje korisnike te osluškuje njihove probleme i potrebe. Između krajnjih korisnika i radnica uspostavljen je jedan prijateljski odnos koji je doveo do ispunjenja temeljnih ciljeva projekta.

Krajnji korisnici iznimno su zadovoljni sa kućanskim i osnovnim higijenskim potrepštinama te smatraju da su im sredstva koja im radnice dostave od velike važnosti, kako njima tako i radnicama koje se brinu za čistoću njihovog doma.

Svrha projekta je unaprijediti radni potencijal nezaposlenih žena s nižom razinom obrazovanja koje skrbe o krajnjim korisnicima sa područja Šibensko – kninske županije i time doprinijeti kvalitetnijem životu mještana u tom području.

Gradsko društvo Crveni Križ Šibenik za svoj je projekt dobilo nešto više od 1,7 milijuna kuna i od rujna prošle godine zapošljava 10 žena na dvije godine.

Projekt „Mislimo na njih“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Centrom za socijalnu skrb Šibenik.

CK ESF