Gotovo svi aspekti suvremenog načina života i rada u određenoj su manjoj ili većoj mjeri “digitalizirani”. Digitalne tehnologije su u današnjem poslovnom okruženju i jako bitne i nezaobilazne. Digitalne kompetencije i stupanj digitalne pismenosti su izuzetno bitni i poslodavcima kod odabira kandidata u procesu zapošljavanja. Procjena je kako je za 90% poslova dostupnih u EU potrebno bar minimalno ovladati digitalnim vještinama

Svjetski poznata kompanija Google je, zajedno sa partnerima, pokrenula Googlovu digitalnu garažu (Google Digital Garage) namjenjenu svima koji žele usavršiti svoje digitalne kompetencije. Sve je zaintersiranim korisnicima dostupno potpuno besplatno.

Usavršite svoje digitalne vještine kako biste unaprijedili svoje poslovanje, karijeru ili samo samopouzdanje. Stručnjaci u Google Digitalnoj Garaži pomoći će Vam da uspijete na mreži. Svatko može imati koristi, bez obzira na razinu vještine, ciljeve ili okružnje iz kojeg dolazi. Dostupno je 16 tečajeva koji obrađuju tematiku online poslovanja, online oglašavanja, povezivanja sa kupcima i korisnicima putem interneta i mobilnih uređaja. Tu su i osnove kodiranja, strojnog učenja i AI-a te te tečajevi namjenjeni razvoju karijere i mekih vještina.

Kako je sve potpuno besplatno odvojite malo svoga vremena i ojačajte svoje digitalne kompetencije i meke vještine. Za jedan od tečajeva “Osnove digitalnog marketinga” dobiva se i Googlov certifikat te ćete moći kvalifikacije dodati u svoj životopis.

Korištene informacije sa mrežnih stranica Googlove digitalne garaže gdje možete pronaći i detaljnije informacije.

Ako budete imali bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebali savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge “Krka” Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi “Info@taxi” možemo i mi do Vas.

Cilj aktivnosti je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.