studenti-palac-gore

 

Želiš li putovati, naučiti nešto novo i započeti avanturu koja će obilježiti godinu pred tobom? Uz nešto znanja i malo sreće, Eurodesk ti može pomoći da ostvariš svoje želje!

Eurodesk mreža pruža ti informacije o europskim mogućnostima, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje u društvo te drugim korisnim i zanimljivim temama za mlade.

Informiraj se i osvoji neku od super nagrada– InterRail karte za putovanje vlakom u Europi (jedan mjesec, 15 dana ili 5 dana), IYTC kartice za ostvarivanje brojnih popusta (aviokarte, ulaznice, hosteli…), knjige s tematikom putovanja našeg poznatog mladog pustolovca Davora Rostuhara.

Kako do nagrada?

Riješi kviz o programu Erasmus+ i mogućnostima za mlade – pitanja će ti pomoći da dođeš do vrlo korisnih informacija, a nadamo se da će te i inspirirati da se uključiš u neku od aktivnosti! Nagradni natječaj otvoren je za mlade do 30 godina i traje do 20.12. Nagrade najsretnijima stižu taman pod bor!

Bonus zadatak za kreativce – ti smisli slogan o mobilnosti mladih, a mi ćemo naći kreativne načine da ga iskoristimo. Naravno, autorima najboljih slogana slijedi ibonus nagrada!

Gdje se informirati?

 

Uvjete natječaja pogledaj ovdje.

 

1449666489_final-3