Udruga mladih „Mladi u EU“ u partnerstvu sa Energetskom zadrugom Dalmacija na području Šibensko-kninske županije organizira predavanje „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“.

Predavanje će se održati 04.ožujka 2015. s početkom u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“.

Sudionici predavanja imat će prigodu čuti detaljne informacije o energetskoj učinkovitosti (EnU) u teoriji i praksi koja se veoma uspješno ostvaruje korištenjem obnovljivih izvora energije (OIE).

U sklopu predavanja, svim sudionicima bit će podijeljeni anketni upitnici na kojima će moći napisati koje su potrebe njihovih objekata te ostaviti kontakt za daljnju suradnju. Također, nakon predavanja podijelit će se brošure na temu energetske učinkovitosti.

Projekt „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“  provodi se u Šibensko-kninskoj županiji, u gradovima Šibeniku i Kninu te općinama Primošten i Rogoznica . Cilj projekta je povećanje energetske učinkovitosti upotrebom obnovljivih izvora energije u stambenim i  poslovnim zgradama.

Projekt financijski podupire Ministarstvo gospodarstva.

Voditelj navedenog predavanja je Paško Melvan, predstavnik Energetske zadruge Dalmacija koji je ujedno i voditelj navedenog projekta.

 

 

 

sn25-green