Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja grada Knina da nam se pridruže u četvrtak, 24. lipnja 2021. u 12 sati ispred našeg Ekološko-informativnog centra, Drniška 2b, kako bi zajedno sudjelovali u „Živoj knjižnici“. „Živa knjižnica“ je dio info kampanje „Nema frke dok je Krke“, a koja se odvija u sklopu projekta „Ekološko-informativni centar“.

Gost predavač „Žive knjižnice“ je Irina Sinobad. Irina je uspješno prošla proces samozapošljavanja te će Vas iz „prve ruke“ upoznati sa cijelim procesom. Irina će Vas upoznati sa postupkom, uvjetima i mogućim problemima s kojima s možete susresti tijekom procesa, te odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Posjetite nas u našem „Ekološko-informativnom centru“ tijekom održavanja „Žive knjižnice“ te poslušajte, saznajte, naučite, pitajte… Ojačajte svoje poslovne i socijalne vještine te poboljšajte svoje izglede na tržištu rada!

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebate savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:

Za savjetovanje i informiranje na raspolaganju su nam digitalni komunikacijski kanali, a možemo dogovoriti i savjetovanje i informiranje u prostorijama Ekološke udruge “Krka” Knin ovisno o vašim preferencijama i epidemiološkoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Zahvaljujući usluzi “Info@taxi” možemo i mi do Vas.

Sve aktivnosti provode se u skladu sa epidemiološkim preporukama vezanim uz epidemiju virusa SARS-CoV-2.

Cilj info kampanje je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt “Ekološko-informativni centar” provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge “Krka” Knin.