Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Šibenik. Projekt se provodi već dvije godine tijekom kojih su žene zaposlene na ovom projektu nebrojeno puta olakšali krajnjim korisnicima obavljanje svakodnevnih kućanskih poslova, popričale s njima te im tako omogućili da na kratko zaborave na sve svoje brige i probleme.

Zaposlene žene na mjesečnoj razini za krajnje korisnike osiguravaju kućanske i osnovne higijenske potrepštine, brinu se o krajnjim korisnicima pružajući podršku u socijalnim aktivnostima, dostavi namirnica i lijekova, pripremi obroka, održavanju čistoće i drugim kućanskim poslovima. Završenim osposobljavanjima za njegovateljice i kuharice su stekli nove konkurencije te postali kompetentniji na tržištu rada, posebice jer su vrste obrazovanja ciljano odabrane na temelju potreba lokalnih poslodavaca na području provedbe projekta.

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Predviđeno trajanje projekta je 30 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.676.076,92 kn.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost ekološke udruga „Krka“ Knin

Pomozimo danas za bolje sutra - memorandum