Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusama, u dvama novim terminima preko online kanala održat će besplatnu radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”.

Prvi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 21. travnja 2020. od 10 do 14 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi Udruga CCI suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Prijavni obrazac se nalazi ovdje.

Drugi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 22. travnja 2020. od 10 do 12 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi ACT GRUPA suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Prijavni obrazac se nalazi ovdje.

Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr, a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i drugih javnih izvora.

Cilj radionice je upoznati sudionike/ice sa svrhom te osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta kako bi mogli kvalitetno upravljati vremenom, novcem i kvalitetom. Polaznici/e će razumjeti  vezu između projektnog menadžmenta i uspješne pripreme i provedbe projekta te izvještavanja o provedbi. Prepoznat će važnost relevantnosti projekta za korisnike i njegovog društvenog utjecaja u zajednici u kojoj se provodi.

IZVOR: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/