Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome. Projekt za sada broji 10 korisnika koji su se priključili kroz suradnju sa Udrugom Ardura, kroz poludnevni boravak Tinel.

Kroz projekt Društvo je održalo poligon sportskih stanica na prostoru park šume Gvozdenovo Kamenar na Šubićevcu. Na aktivnosti su sudjelovali vrtići sa područja Šibenika te korisnici projekta “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”. Poligon se sastojao od raznih sportskih stanica uključujući podne ljestve, prepreke, čunjeve, te razne sportsko – rekreacijske rekvizite koji su nabavljeni kroz navedeni projekt.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.

 

forca clanci

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Društva sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik.