Voliš druženja? Uživaš u nadmetanjima u društvenim igrama? Udruga mladih „Mladi u EU“, organizira društvenu večer uz društvene igre baš za tebe.

Društvene večeri

Večer društvenih igara namijenjena je svim mladima željnima zabave, te učenja i rekreacije. Prisutni će moći zaigrati svima poznatu briškulu i trešete, Riječ na riječ, te neke od najpoznatijih društvenih igara današnjice kao što su Monopoly, Alias, Pictionary, Rizik…

Društvena večer održati će se 23. veljače 2016., u 17 sati, u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ na Banju (Prilaz tvornici 41). Ista se organizira u sklopu provedbe programa Klub mladih „ENTER”, kojeg Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u  partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom.

U drugom dijelu večeri, Udruga mladih „Mladi u EU“, predstaviti će kampanju Hrvatskog saveza za rijetke bolesti “Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke” kojom se pokušava oboriti svjetski rekord u broju prikupljenih fotografija zagrljaja i tako kreirati najveći online album fotografija na svijetu. U sklopu toga „Mladi u EU“, će pokušati zajedno sa prisutnima snimiti će što više fotografija zagrljaja.

Hrvatski savez za rijetke bolesti u nedjelju, 21. veljače započeo je međunarodnu inicijativu a podršku projektu, ovim putem dati će i Udruga mladih „Mladi u EU“.