Zajedno do posla

Udruga mladih „Mladi u EU“ u  partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih provodi projekt Klub mladih ”ENTER” koji ima za cilj kroz različite aktivnosti omogućiti mladima kvalitetan sadržaj i prostor za kreativno izražavanje i realizaciju vlastitih ideja.

Jedna od aktivnosti je i ”Zajedno do posla” kroz koju će se polaznike upoznati sa pisanjem i pripremom životopisa, informirati i educirati o društveno/socijalnom poduzetništvu, programima i potporama za mlade poduzetnike itd.

U sklopu aktivnosti “Zajedno do posla” u CISOK-u Šibenik se 4.veljače organiziraju dva modula:

Modul Trajanje
1. “Moj životopis” (CISOK Šibenik) 10:00 – 11:30
2. “Moj prvi dan na poslu” (Udruga mladih “Mladi u EU”) 12:00 – 13:30

 

U aktivnostima mogu sudjelovati svi mladi u dobi od 18  do 30 godina s područja grada Šibenika.

Više možete pročitati u pozivu na  http://www.cisok.hr/UserDocsImages/Sibenik/Sibenik/SI_letci/Zajedno%20do%20posla_poziv.pdf .

 

Predavanje  na temu “Uvod u zeleno poduzetništvo i socijalno/društveno poduzetništvo”

Usklopu projekta „Zajedno do poduzetništva“ Udruga mladih “Mladi u EU“ organizira predavanje pod nazivom “Uvod u zeleno poduzetništvo i socijalno/društveno poduzetništvo”. Predavanje će se održati 05.02.2015. godine s početkom u 11,00 sati  u prostoru Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku.

Voditelj predavanja je predstavnik CEDRA- Clustera za eko –društvene inovacije i razvoj iz Splita.

Cilj  predavanja je informirati mlade o zelenom i društveno /socijalnom poduzetništvu.

Kroz predavanje će se pozvati svi zainteresirani mladi da se prijave na izlet /radionicu u Kninu koja će trajati dva dana.

Projekt „Zajedno do poduzetništva“  provodi  Udruga mladih “Mladi u EU“ u partnerstvu s Ekološkom udrugom „Krka“ iz Knina i CEDRA iz Splita.

Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.