Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ iz Knina provodi projekt „Za bolje i sigurnije sutra“ u partnerstvu s Udrugom slijepih Šibensko-Kninske županije i Centrom za socijalnu skrb Knin. Nedavno su polaznici završili program osposobljavanja  Operatera/ki na računalu u sklopu kojeg su naučili baratati računalom u Windows okruženju tj. Microsoft Office setom uredskih programa. Završetkom osposobljavanja dodijeljene su im diplome, kako je sama dodjela prošla možete provjeriti ispod članka.

Glavni cilj ovog projekta je utjecati na lakše zaposlenje marginaliziranih skupina i povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada. Projekt ‘Za bolje i sigurnije sutra’ financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a cilj projekta je povećati stručna znanja i osnažiti meke vještine dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, odnosno kako bi lakše pronašli posao.

Predviđeno trajanje projekta je 24 mjeseca.

Operateri diplomeOperateri diplome 2

Sv.-Bartolomej-Za-bolje-i-sigurnije-sutra