Udruga mladih „Mladi u EU“, održat će 03. veljače 2023. godine „Završnu konferenciju“ u sklopu ESF projekta: „Budimo aktivni!“, s početkom u 12:00 satu u Narodnoj knjižnici Knin.

Projekt „Budimo aktivni!“ provodio se na području grada Knina u trajanju od 36 mjeseci. Cilj projekta je provedbom socijalnih usluga i sadržaja usmjerenih mladima poboljšati njihove socio-ekonomske i životne uvjete. Kroz predavanja, radionice, info ured i info kampanju utjecalo se na prevenciju socijalne isključenosti, jačanje osobnih kompetencija i usmjeravanje mladih na nova područja.

Ovom prilikom širu javnost upoznat ćemo i informirati o općim podatcima projekta. Kratko i sažeto izložit će se što se projektom željelo postići te će se prikazati dobiveni rezultati kao i benefiti koje je projekt polučio u društvenoj zajednici grada Knina.

Čast nam je pozvati Vas da svojim dolaskom uveličate završetak našeg projekta. Samo informirani i osviješteni mladi mogu biti jamstvo i generator pozitivnih promjena u društvenoj zajednici. Projekt „Budimo aktivni!“ provodi Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.