Projekt „Podrškom do zajedništva“ Udruga za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ provodi u partnerstvu s hrvatskim zavodom za zapošljavanje i centrom za socijalnu skrb „Knin“.

Zaposlenice projekta su svakodnevno dostupne krajnjim korisnicima i stoje im na raspolaganju za kupovinu namirnica, donošenje lijekova, plaćanje računa. Na taj način korisnici nisu zakinuti za sve usluge koje im se pružaju kroz projekt tijekom koronavirusa.

Korisnici se također pridržavaju svih mjera i uputa koje izdaju nadležne institucije vezano uz koronavirus. S obzirom da su korisnici osobe starije životne dobi i spadaju u rizičnu skupinu, poželjno je da ne izlaze iz svojih kuća.

Krajnji korisnici su svjesni ozbiljnosti situacije, te su se maksimalno prilagodili dok se cjelokupna situacija ne stabilizira. Naše vrijedne i brižne zaposlenice vode brigu o svim svojim korisnicima, te daju sve od sebe kako bi svima podmirile osnovne životne potreba na vrijeme.

Svi zajedno djeluju odgovorno i pridržavaju se svih navedenih uputa i mjera koje izdaju nadležne institucije vezano uz koronavirus.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.506.872,00 te je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost udruge za obrazovanje i znanost „Scientia populo“ Knin

Sccientia-populo-Knin

hzzCentar-za-socijalnu-skrb-KninMinistarstvo-rada