Udruga ZvoniMir kao nositelj projekta u suradnji s partnerima Ekološkom udrugom „Krka“, Udrugom mladih „Mladi u EU“ i Gradom Kninom započela je s provedbom projekta  „Društvo građana – povećanje vidljivosti i utjecaja udruga civilnog društva i građana u procesu donošenja odluka“. Projekt je započeo 13.11.2013., i traje do 12.11.2014.

Ekološka udruga „Krka“ Knin započela je  s organizacijom  aktivnosti projekta osnivanje vijeća udruga grada Knina te provođenja modela „slobodne stolice“  te je u siječnju održan prvi sastanak Vijeća udruga grada Knina radi poboljšanja komunikacije između organizacija civilnoga društva i građana sa  gradskom upravom.

 Ovim Vas  putem  pozivamo na   Treći  sastanak Vijeća udruga grada Knina koji će se održati u srijedu 07.05.2014.g.  s početkom u 10 h u prostorijama Grada Knina, Tuđmanova 2  jer je Grad Knin donio odluku o zakupnini poslovnih prostora za nevladine udruge te će nas o istoj informirati.

Dnevni red:

  • Kratak osvrt o funkcioniranju „slobodne stolice“ – Inga Kukolj, Ekološka udruga  „Krka“
  • Zakupnina poslovnih prostora za nevladine udruge, odluka Grada Knina – Nikola Blažević,  Grad Knin
  • Prijedlog Sporazuma između nevladinih  udruga i prijedlog Sporazuma između nevladinih udruga i Grada Knina. Prijedlozi Sporazuma će biti pripremljeni za sastanak pa ćemo o njima zajednički raspravljati kako bi  donijeli konačne navedene Sporazume- Zvjezdana Bajić, Udruga Zvonimir

Najljepše Vas molimo  da izdvojite svoje dragocjeno vrijeme te potvrdite svoje sudjelovanje, na e-mail ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te se veselimo konstruktivnoj raspravi.

Srdačan pozdrav,

Inga Kukolj, koordinatorica  projekta

logoo